Journal | Christofer Sandin

Tillbaka i Göteborg

Ja, det är inte mycket att säga om Jonas kommentar (och de andra pikarna som jag fått senaste tiden) - det är ingen vidare uppdateringsfrekvens på christofersandin.com…

Orsaken till att det varit väldigt tyst är att Bea och jag varit på semester de senaste veckorna och innan dess var det ganska mycket att göra på jobbet. Och så träningen… och så… och så vidare… hemsidan har helt enkelt hamnat långt ner på prioriteringslistan.

Jag skall ta en liten funderare på hur jag skall göra med hemsidan framöver, men lite mer fokus lovar jag att ha. Då jag jobbar med internet och teknik hela dagarna räcker inte alltid energin till för att underhålla detta lilla hobbyprojektet så som man skulle önska.

Fram tills dess så finns det kort från resan i fotoalbumet. Hittills finns bilder från både Australien och Nya Zeeland men snart kommer det upp lite foton från Cook Islands också.

Och på tal om resan, vi har haft det riktigt bra och har hunnit med en massa roliga saker som att fira Beas födelsedag på Rarotonga, surflektioner med "privatlärare" utanför Melbourne, paddla havskajak i Abel Tasmans nationalpark på Nya Zeeland, gå på glaciärvandring och dyka med tuber där det var 60m fri sikt på 12 meters djup.

Nu är det ändå ganska skönt att vara hemma och jag har haft ett par dagar på jobbet och har hunnit med två pass i Friidrottens Hus. Tror jag kommer få sota för utfallstegen och baklårsstyrkan i morgon - men det är ju precis det man saknat på sätt och vis.

Avslutar klassiskt. Må era kameler alltid finna vatten!

Go to the start page  |  Go to a list of all journal entries