Journal | Christofer Sandin

Tillbaka i Göteborg efter tre tävlingar

Förra lördagen tog jag flyget till Helsingfors för att åka till Lapinlahti i Finland och Savo Games. Flygplatsen i Kuopio som ligger ett par mil från Lapinlahti var stängd så det blev en 5-6 timmars bussresa från Helsingfors istället. Jag sprang 100m på 10.79 i lätt motvind vilket faktiskt är årsbästa. De 10.71 jag gjorde på Lag-SM var i för mycket medvind…

Efter Lapinlahti åkte jag till Sundsvall för att springa Sundsvall Wind Sprint. En mycket trevlig tävling där alla träffades dagen innan och grillade uppe på Baldurshov. Under tisdagen så sprang vi försök och final på 100m samt ett 200m-lopp. Tyvärr stämde det inte riktigt på 100m och det slutade med 10.83 i finalen, efter 10.81 i lätt motvind i försöken. På 200m blev det 21.74 och ett nytt årsbästa.

Sista stoppet på resan var Karlstad och Götagalan. Tyvärr så åkte jag på en klassisk AC-förkylning under den annars ganska trevliga sex timmar långa bilresan ner till Karlstad så jag funderade på att kasta in handduken ett tag men när man väl är där är det svårt att stå över. Jag gjorde 21.83 på 200m och får leva med att förkylningen är snäppet sämre idag, men jag hoppas ändå att kroppen skall kännas bra snart igen och att jag känner mig redo inför Göteborg Grand Prix på onsdag 1 augusti.

Det finns trots allt bra mycket mer i kroppen och jag hoppas verkligen att det släpper lite snart…

Go to the start page  |  Go to a list of all journal entries