Journal | Christofer Sandin

Styrkeprogrammet

Idag känns det väldigt roligt att skriva om Styrkeprogrammet - ett litet projekt vi lanserade igår!

Efter ett par månader av utveckling på halvfart och en väldigt intensiv sista period på två månader har Ulf Petersson, Mikael och jag igår lanserat första versionen av något vi kallar just Styrkeporgrammet. Det hela bygger på en idé som Mikael fick för ett tag sedan som sedan förfinats gemensamt.

Konceptet är en samlingsplats för träningsintresserade där man kan se styrke-, koordinations- och balansövningar i alla olika former, och i olika svårighetsgrad, för att få inspiration och för att lära sig nya övningar för att kunna variera sin träning. Genom att alla övningar finns som video (förutom att det givetvis även går att läsa om hur de skall utföras) så hoppas vi att många skall kunna fördriva lite tid i vårt övningsarkiv som redan består av över 250 olika övningar!

Förutom detta finns det artiklar om träning, kost och andra områden som angränsar. Målet är att kunna tilltala rena nybörjare såväl som de som tränat länge, men även elitidrottare och alla tränare runt omkring i Sverige. Det finns också en rad olika färdiga program att utgår från om man inte känner sig trygg med att börja från noll…

Låter det intressant? Knappa in www.styrkeprogrammet.se och kolla runt - alla övningar och alla artiklar finns tillgängliga helt gratis! Vill ni även kunna spara era program och kika på våra färdiga förslag så måste ni faktiskt bli medlem - men det är också helt gratis!

PS. Om inte annat kan jag garantera att det finns en och annan film som kan ge er ett gott skratt - jag har redan mina favoriter…

Go to the start page  |  Go to a list of all journal entries