Journal | Christofer Sandin

Skönt med en dag utan måsten

De två senaste veckorna har varit ganska tuffa på sitt sätt, det har varit väldigt mycket roliga saker men också väldigt många timmar uppbokade varje dag. Det började med svensexa, bröllop och konsert förra helgen och under veckan har den nya kursen i Affärsinformatik på IT-universitetet dragit igång. Samtidigt har jag några föreläsningar i veckan uppe på Chalmers där jag läser en kurs i Chefskap och Ledarskap fram till jul och så skall det ju klämmas in ett gäng med träningstimmar… Träningen går förövrigt riktigt bra nu och det är väldigt inspirerande.

Imorgon (eller rent formellt idag) är jag helt träningsledig och för första gången på länge är det inte fullt upp. Dagen kommer att tas precis som den kommer och det skall bli skönt att slippa ställa väckarklockan. Å ena sidan är det lite tufft att ha mycket att göra hela dagarna men å andra sidan så gillar jag när det händer saker så bara man får någon lugn dag i mellanåt är det kanon.

Just det, jag har jobbat lite mer med Fire Desire Feed också så det blir snart uppdateringar på några av era bloggar/hemsidor… Må väl!

Go to the start page  |  Go to a list of all journal entries