Journal | Christofer Sandin

Skönt besked och sköna dagar

Idag fick jag ett trevligt samtal från Sverker Nilsson där han berättade att det inte är några större fel på mitt baklår eller senorna i knävecket som spökat lite den senaste tiden! Skönt som fasen…

Däremot har jag haft en liten bristning i knäsenan, som troligen uppstod samtidigt som jag fick min baklårsbristning i vintras, och det förklarar väl även varför det gjort lite ont till och från under våren.

Nu skall däremot allt vara läkt och det enda som fattas är lite mer styrka i baklårsmuskeln innan tävlingssäsongen kan dra igång. Jag kan springa så gott som max på träning men tror ändå det kommer att ta ett tag till innan det blir tävlingsdebut då det alltid är skillnad på träning och tävling.

Efter allt gnällande får jag väl också skriva att även den krånglande datorn är lagad så nu hoppas vi på att det är början på en uppåtgående trend. :-)

Och, efter en helg med god middag på fredag tillsammans med gänget på Fustra, ett bra sprintpass och en heldag vid havet i lördags tillsammans med Linn och föräldrar samt en skön dag med grillning på landet i söndags har det i alla fall börjat riktigt bra…

PS. En tisdagskväll på Kaffebaren på Götaplatsen gör att kurvan fortsätter uppåt!

Go to the start page  |  Go to a list of all journal entries