Journal | Christofer Sandin

Sista tentan?

Idag har jag gjort en tenta i kursen Elektromagnetiska fält för E3. Om den gick vägen så var det den sista tentan jag gör i min utbildning, då är både civilingejörsutbildningen på Chalmers och magisterexamen på ITU inräknad. Det skulle faktiskt inte vara helt fel…

Som det hörs på namnet är det en gammal synd från trean på Chalmers som jag har släpande efter mig. Just de fysikaliska kurserna på Elektro är kanske inte det jag haft störst intresse för, vilket också är anledningen till att man skjutit upp det så länge som möjligt. ;-)

Oavsett resultatet är det numer “sommarlov” som gäller fram till augusti. Först på tur står mycket fika med kompisar och en tävlingssäsong på 100m och 200m. Nästa tävling är Göteborg Grand Prix på tisdag.

På lediga stunder är det också dags att sparka igång lite nya projekt med företaget, det skall bli väldigt kul. Brorsan kanske kommer att vara med på ett litet hörn också, men det vet han inte ens om själv ännu…

Efter några turer fram och tillbaka verkar det som om Bea kanske har klart med ett jobb även till hösten. Vi håller tummarna!

Go to the start page  |  Go to a list of all journal entries