Journal | Christofer Sandin

Ok...

… jag har fått lite pikar för att uppdateringen här på hemsidan inte varit så flitig på sistone (heller…) och jag får väl erkänna att det är ganska berättigat. Som Jakob uppmärksammat i kommentarerna har jag hunnit med att fira min 26-årsdag under förra veckan. Det var en väldigt trevlig dag och jag bjöd familjen på middag på torsdagskvällen. Det var inte riktigt lika mycket att göra som förra årets herrmiddag, men till en fisksoppa för 7 personer behövs det åtminstone skalas en del räkor…

Träningen går riktigt bra och den värsta träningsvärken börjar lägga sig. Nästa helg bär det av till Växjö för en träff med landslaget och för att köra några pass tillsammans med inbjudna gästtränare. Om jag inte missminner mig så kommer Geir Moens tränare Jan Olav Alsnes att hålla i träningen för oss sprinters, så jag ser fram emot en intressant helg i Växjö.

Förutom detta så har jag verkligen gått in för att ta det lite lugnare de sista veckorna. Inte så mycket jobb på kvällarna och lite mer tid i tv-soffan efter jobbet och träningen. Trots det har vi hunnit med en afterwork-kväll på Elicit och en kräftskiva hemma i Kållered - riktigt lyckade kvällar båda två. Simma lugnt!

Go to the start page  |  Go to a list of all journal entries