Journal | Christofer Sandin

Nytt år, nya utmaningar, nya möjligheter

Då står det 2006 på almanackan och jag vill passa på att önska alla ett gott nytt år! 2006 innehåller många roliga utmaningar och för min del är det framförallt två saker som dyker upp i huvudet direkt. Störst fokus ligger givetvis på det stundande mästerskapet på hemmaplan under augusti, EM i friidrott på Ullevi. Jag hoppas att detta blir toppen på min friidrottskarriär så här långt.

Förutom friidrotten så kommer jag att avsluta mina studier. Efter nästan sex år skall jag knyta ihop säcken innehållande en civilingenjörsexamen i Elektroteknik, en magisterexamen inom Business Technology samt en 20p-kurs i Engelska och ge mig ut i verkligheten. Roligt men samtidigt lite läskigt, man har ju vant sig vid det ganska anpassningsbara studentlivet. Däremot kommer jag inte sakna studietidens ekonomiska situation…

Innan allt detta blir det en resa till Sydafrika under slutet på januari och början av februari, två veckor i Spanien under slutet på april och därefter två veckor i Portugal med landslaget i början på maj. Det kanske låter lite mycket, men jag känner att det är dags att passa på och jag vill göra en så bra satsning som möjligt och möjligheten att komma iväg till värmen och kunna fokusera på träning är väldigt betydelsefull.

Jag har även haft lite tid över att arbeta med Sandin Design och en ny webbsida dyker upp väldigt snart, kanske redan ikväll.

Jag skulle också vilja avsluta med att jag hoppas att Bea får vara hel och frisk efter alla skadebekymmer de senaste åren, och att det givetvis även inkluderar Mikael. Att mamma och pappa inte känner sig helt övergivna nu när även Mikael flyttar ut och skaffar eget samt att det blir ett riktigt bra år för alla er som förvillar er in här ibland. :-)

Med risk för att låta högtravande och lite pretentiös: ta vara på möjligheterna samtidigt som du försöker att njuta av livet - insats ger utdelning!

Go to the start page  |  Go to a list of all journal entries