Journal | Christofer Sandin

Många lådor var det...

Lagom till den första helgen med riktigt spöregn i Göteborg så hade vi planerat in att flytta allt vi samlat på oss till en ny lägenhet på andra sidan stan. Trots regnet så gick det faktiskt riktigt smidigt och jag vill passa på att tacka närmast sörjande som fick hjälpa till och slita.

Många lyft och ett par omgångar med lastbil senare så är nu allt på plats i den nya lägenheten. Det finns givetvis fortfarande en hel del saker som ligger i sina flyttlådor men i och med att internetuppkopplingen nu verkar fungera så känns det faktiskt lite mer som ett hem (även om vi fortfarande saknar både soffa och tv)… Både högtalare och musik är trådlöst här nu för tiden så utan nätet var det väldigt tyst.

Veckans höjdpunkt var när jag dammade av den gamla radion för att kunna lyssna på Blåvitt-Gais sittande i köket. Jag tycker att det har sin charm att lyssna på idrott på radio, matcherna blir bra mycket mer spännande - eftersom man aldrig vet om dom är på mittplan eller i straffområdet - och kommentatorerna får allt att låta livsfarligt. Att sedan IFK slog in 2-1 i 93 minuten och hösten på kontoret var räddad gjorde inte saken sämre…

Nu när vi börjar komma i ordning är det också dags att ta tag i träningen igen på ett eller annat sätt. Jag har haft dryga två månader, kanske nästan tre, med väldigt lite träning och det är med väldigt blandade känslor. Det nog det längsta träningsuppehållet på 10-11 år, kanske inte så konstigt att det känns lite knepigt…

Förutom att Mikael, Ulf och jag jobbar på med Styrkeprogrammet så har vi på Republic precis lanserat ett projekt vi arbetet med under ett tag. Tjänsten heter bytbostad.nu och är en tjänst för lägenhetsbyten på nätet. Så, letar ni eller någon ni känner efter en ny lägenhet vet ni vart ni kan börja!

Go to the start page  |  Go to a list of all journal entries