Journal | Christofer Sandin

Höstträning och träningsvärk!

Halvvägs in i första veckans tuffa träning är det till och med jobbigt att gå på toa. Maken till träningsvärk i benen och i sätet har jag nog inte haft på dryga två år - så idag var det med hjälp av ett rejält tag om handdukshängarna på dass jag kom upp i stående ställning igen. ;-)

Det är samtidigt väldigt roligt att vara igång igen och det känns skönt att få köra på lite tyngre. Känslan efter ett tufft pass är svår att beskriva men det är en härlig känsla, på ett konstigt sätt. De första veckorna ligger fokus på uthållighet i både gymmet och på löparbanan. Jag tror att jag behöver in i gruvan ett tag nu för att verkligen bygga den grund som behövs för att sommaren 2007 skall bli en riktigt rolig sommar!

Idag var det t.ex. bara 90 sekunders vila mellan 200m-loppen, när jag hade så kort vila senast kommer jag inte ens ihåg. Till nästa vecka skall vilan kapas med 15 sekunder och sedan med ytterligare 15 sekunder så vi får väl se hur kroppen reagerar på det. På lördag är det första backpasset för hösten, och i år skall vi springa ihop med stavhopparna så jag skall “ut och grisa” tillsammans med Alhaji och Gustav och resen av gänget. Skoj med lite nytt upplägg!

Kör hårt så hörs vi! Eller som Håkan Andersson brukar säga, “go hard or go home”…

Go to the start page  |  Go to a list of all journal entries