Journal | Christofer Sandin

En vecka på Rhodos

Efter en ganska lugn vecka på Rhodos där vädret varit kanon, hotellet lugnt och skönt samt maten varit över förväntan brakade det loss igår eftermiddag.

Förutom ett konstant spöregn och åska så dundrade även hundratals friidrottare från hela Sverige in på hotellet. Givetvis är det kul med lite folk och det är många gamla kompisar som är här men samtidigt betyder det även kö i matsalen, sämre mat och allmänt rätt mycket stök. Vi får väl hoppas att det positiva kommer att överväga så att andra veckan blir lika bra som första :-)

Träningen går bra och jag pressar försiktigt kroppen mot snabbare lopp och tuffare belastningar och det känns som om jag är på rätt väg efter baklårsdebaclet (som Palmas skulle sagt) innan ISM i vintras. Nu är det inte så många procent kvar tills jag vågar gå max igen.

Roligt är också att det är så många i träningsgruppen som gör bra ifrån sig. Är imponerad av många och tror att många av dem kommer att lyfta sig en nivå till sommaren. Skall också försöka få upp lite bilder, men eftersom jag inte har med någon egen kamera skall jag se om jag kan norpa några foton från de andra…

Slutligen kan jag väl bara säga att det är riktigt skönt att få känna sig som heltidsproffs igen (om även för en kortare tid) och att jag verkligen har gått in för att göra så lite som möjligt mellan passen. Skönt.

Go to the start page  |  Go to a list of all journal entries