Journal | Christofer Sandin

En tisdagskväll med Torbjörn Nilsson

Ikväll har jag varit och lyssnat på Torbjörn Nilsson, han pratade om ledarskap och mental träning. Som aktiv gjorde han succé i både IFK Göteborg och landslaget. På senare tid har han varit förbundskapten för U21-landslaget och jobbar numer även som föreläsare för både företag och studenter.

Föredraget anordnades av CHARM och det gjorde dom riktigt bra! De bjöd till och med på både lasange, sallad och dricka när vi kom. Sedan pratade Torbjörn om saker som han upplevt och jobbat med under hela sin karriär. Saker som mentala och fysiska spärrar, att prestera som bäst när det gäller och om ledarskap. Eftersom han bjöd på sig själv och även tog upp de perioderna som varit jobbigare blev det hela väldigt intressant. Vi fick även en snabbkurs i kroppsspråk de sista 10 min.

Eftersom jag är fotbollsintresserad och uppvuxen i ett Blåvitt hem gjorde det nog att jag uppskattade alla liknelserna ännu mer. Det går till och med rykten om att pappa ville döpa mig till Torbjörn eller Ruben ett tag, men det satte mamma bestämt stopp för… Kvällen inkluderade även rätt många små övningar och tester som alla engagerades i, vilket gjorde att timmarna gick väldigt fort.

Slutbetyget på kvällen blir en väldigt inspirerande kväll full av humor och en hel del saker att fundera vidare på.

Go to the start page  |  Go to a list of all journal entries