Journal | Christofer Sandin

En ny träningshöst

Idag har jag kört höstens första pass i Friidrottens hus. Jag började träna lite lätt förra veckan men idag drog det alltså igång på allvar för min del.

Efter ett par veckors funderande bestämde jag mig för att fortsätta träna på elitnivå. Sommaren var väl inte helt kass - jag blev uttagen till både Europacupen och Finnkampen, var 4:a på SM (igen) och sprang till slut 21.40 på 200m - men jag hade hoppats på så mycket mer efter den bästa inomhussäsongen i karriären. Tyvärr så förstördes större delen av säsongen, efter en bra vår, av skada. Därför känner jag känner mig inte riktigt nöjd med karriären ännu, trots att Bea avslutat sin…

Det största glädjeämnet för året var ändå att jag tog totalt fem SM-medaljer (60m inomhus, 200m inomhus, 4x200m inomhus, 4x100m utomhus och på Lag-SM där jag sprang både 100m, 200m och 4x100m).

Jag trivs även väldigt bra med kombinationen arbeta 80% och träna - så va’ fasen, då är det väl lika bra att köra på ett tag till, eller hur? Palmas och jag har gjort lite korrigeringar i upplägget och det känns riktigt bra att blanda lite gammalt och lite nytt för att få ut det som inte riktigt lossnat ännu.

Just det, under uppvärmningen idag så satt jag och pratade med herrarna Grundberg, Kronberg och Blaschke och vips så var jag yngst i gänget igen ;-)

Avslutningsvis vill jag även passa på att tacka mina sponsorer och alla som ställer upp i tid och otid för all hjälp under säsongen - det är inte alltid lätt att få ihop alla tider och pass men med er hjälp har det fungerat riktigt bra! Tack!!

Go to the start page  |  Go to a list of all journal entries