Journal | Christofer Sandin

En härlig vecka

Vi hade tre härliga dagar i Bryssel. Bea har lagt upp lite foton på hemsidan om ni är nyfikna på hur det såg ut. En del foton är rätt schyssta och en del är på mig ;-) Förövrigt så bodde vi verkligen bra på Radisson mitt i smeten. Får väl även passa på att tacka pappa för hjälpen med att fixa ett riktigt schysst rum. Det var väldigt skönt med lite semester och om ni inte varit i Bryssel så kan jag verkligen rekommendera ett besök!

Resten av veckan har ägnats åt att läsa böcker. Har läst Jerry Kaplans “Start up” och Moores “Crossing the Chasm”. Båda böckerna handlar om hur man går tillväga då man startar företag inom teknik och high tech-området. Framförallt den första rekommenderas verkligen om ni har intresse för teknikbranschen. Kaplan startade företaget Go i slutet av 80-talet och utvecklade den första PDA:n - en bra idé som visade sig vara lite före sin tid. Han berättar om hur det går till att hitta kapital och göra affärer med bland annat IBM, Microsoft och Apple.

Träningen har också gått väldigt bra den senaste tiden. Det är roligt när det känns som om att de sakerna man jobbat på i flera år äntligen börjar fungera. Jag har till och med börjat tappa respekten för att springa 300m på träning - ni som känner mig vet att det inte är så illa… Skönt att det inte händer så ofta i alla fall.

Go to the start page  |  Go to a list of all journal entries