Journal | Christofer Sandin

December!?

Med risk för att få en massa pikar om att man blivit äldre kan jag bara konstatera att tiden går riktigt fort. Nu är vi redan en bit in i december, hur gick det till?

Vi har kommit till rätta i lägenheten och har fått ordning på både soffa i vardagsrummet, klädhängare i hallen och lite böcker i bokhyllorna i arbetsrummet. Det blir bättre för varje dag och även om vi haft ganska få lediga stunder de senaste helgerna känns det som om man kan slappna av lite nu.

Under hösten har vi arbetat med en hel del nya funktioner för Styrkeprogrammet och dessa kommer dyka upp på sidan inom kort. Det är även en lite större uppdatering som kommer dyka upp i början av nästa år så det känns riktigt roligt.

Annars har det varit jobbet på Republic som tagit mycket av tiden under hösten. Det har varit en intensiv höst för oss men det är riktigt roligt att det är så mycket att göra när allt man hör på nyheterna handlar om ekonomisk kris, uppsägningar och åtgärdsprogram. Det borde väl även vara ett ganska gott betyg för att vi gör bra saker, så vi firar med julbord på Gothia Towers i veckan- det var riktigt bra förra året!

Ha en skön december!

Go to the start page  |  Go to a list of all journal entries