Journal | Christofer Sandin

100m i Halmstad på fredag

Som Bea skrev i sin kommentar så är det lite dåligt med uppdateringar här just nu. Jag har tränat här i Göteborg sedan tävlingen på Ullevi i början av juli. Passen har gått bra och det börjar kännas bättre och bättre i kroppen. Jag har redan ställt in mig på att vara som bäst i slutet av augusti och det känns som om vi hittat ett bra upplägg. Jag kommer att börja tävla igen på fredag, då blir det 100m nere i Halmstad på Laxaspelen. Kommer nog vara lite sliten, men det skall bli kul!

Förövrigt har jag jobbat lite med företaget och det senaste projektet är Per Skoogs tävling GP Galan, det är en tävling på 1500m som går 26 juli. Per är en riktigt seriös och engagerad kille som även har figurerat som speaker på en hel del tävlingar här i Göteborgsområdet. Webbsidan kommer troligen att fungera som bas även för kommande tävlingar som Skoog arrangerar och innehåller t.ex. även presentationer och foton på de flesta startande. Kul idé. För er som är lika dåliga på namn som jag är kan nämnas att Per också är hjärnan bakom Bannister som funnits i ett par år.

Idag vankas mer eller mindre träningsledigt så vi skall passa på att åka ut till havet ett par timmar. Vi börjar bli riktigt bortskämda med fint väder här nu och igår var det riktigt varmt i havet…

Go to the start page  |  Go to a list of all journal entries